Bugun...



İLGİNÇ BİR KAMPANYA

RTK’den Türkiye, Mısır ve Kıbrıs için sosyal medya kampanyası

facebook-paylas
Güncelleme: 31-03-2026 07:54:24 Tarih: 31-03-2026 07:34

İLGİNÇ BİR KAMPANYA

 
 
 
RTK’den Türkiye, Mısır ve
 
Kıbrıs için sosyal medya kampanyası

 

 

 

RTK, Türkiye, Mısır ve Kıbrıs’ı öne çıkarmak için yeni bir sosyal medya kampanyası başlattı.

 

 

Almanya merkezli seyahat acenteleri birliği RTK, Türkiye, Mısır ve Kıbrıs destinasyonlarını desteklemek amacıyla yeni bir sosyal medya kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında, bu üç destinasyonun cazibesini öne çıkaran içerikler dijital kanallar üzerinden geniş kitlelere ulaştırılacak. Çalışmanın, özellikle seyahat talebinin yeniden şekillendiği bir dönemde satışları desteklemeyi hedeflediği belirtiliyor.

Alman iş ve turizm dergisi fvw’nin haberine göre, RTK Yetkilisi Alexandra Gärtner, mevcut tabloda talebin bazı destinasyonlardan kaydığına dikkat çekerek, “Türkiye, Mısır ve Kıbrıs gibi destinasyonları gündemde tutmak ve güçlü yönlerini aktif şekilde anlatmak her zamankinden daha önemli” dedi.

Kampanya aynı zamanda seyahat acentelerinin rolünü yeniden öne çıkarmayı hedefliyor. Gärtner, kriz dönemlerinde doğru bilgi ve saha deneyiminin daha da değer kazandığını vurguladı.

RTK’nın iş ortaklarıyla iletişimini artırarak satış kanallarını güçlendirmeyi planladığını belirten Gärtner, “Bugün fark yaratanlar, müşteriye yön verenler olacak. Seyahat acenteleri bu süreçte güven sağlar ve müşteriyi doğru şekilde yönlendirir” ifadelerini kullandı.Kampanyada öne çıkarılan Türkiye, Mısır ve Kıbrıs, Alman pazarı için en önemli tatil destinasyonları arasında yer alıyor. RTK, bu hamleyle söz konusu destinasyonların rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

Öte yandan içeriklerin görünürlüğünü artırmak için #HayalimdekiTatilTürkiye, #HayalimdekiTatilMısır, #HayalimdekiTatilKıbrıs, #SeyahatAcentesi etiketlerinin kullanılması bekleniyor.

 

 

 

 

TURİZMAGAZINE

 

 

 




Kaynak: TURİZMAGAZINE

Editör: TURİZMAGAZINE

Bu haber 768 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI