Bugun...



SEKTÖRDE YENİ OYUNLAR VAR

AERSTONE GAMING, Oyuncu Ekipmanları Ürün Ailesini Tanıttı

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2026 05:20

SEKTÖRDE YENİ OYUNLAR VAR

 

 

 

 

AERSTONE GAMING,

 

Oyuncu Ekipmanları

 

Ürün Ailesini Tanıttı...

 

 

 

 

 

Green Bilgisayar bünyesinde kurulan AERSTONE GAMING, klavye, mouse, soğutma çözümleri ve bilgisayar kasalarından oluşan ürün ailesini İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Lansman, 20 Ekim’de Taksim The Marmara Otel’de gerçekleştirildi.

Kasım 2025’te temelleri atılan marka, ürünlerini profesyonel oyuncular ve oyun tutkunlarına yönelik olarak konumlandırıyor. AERSTONE GAMING’in kurucusu Ersin Güntaş, lansmanda yaptığı konuşmada ürün geliştirme sürecinde oyuncu deneyimini ve rekabetçi FPS oyunlarının ihtiyaçlarını dikkate aldıklarını belirtti.

 

 

 

 

 

 

Tanıtılan ürünler arasında 45 gram ağırlığında karbon fiber gövdeli Carbion2H mouse ile 67 gramlık Helion modeli yer aldı. Şirketin paylaştığı bilgilere göre iki mouse da PixArt PAW 3950 sensör ve kablolu-kablosuz 8.000 Hz raporlama hızıyla sunulacak.

Markanın klavye ailesinde Hall Effect manyetik switch teknolojisine sahip Tactilion ve Commandion modelleri bulunuyor. Ürünlerde Rapid Trigger desteği ve tuş basım mesafesini ayarlama özelliği yer alıyor. Şirket, klavyelerin kablolu ve kablosuz kullanımda 8.000 Hz raporlama hızını desteklediğini bildirdi.

Lansmanda ayrıca 360 mm sıvı soğutma çözümü Cool Vision ile LCD ekranlı Di-Thermorion hava soğutucu tanıtıldı. Kasa ürün ailesinde ise 750 W, 850 W ve 1000 W güç kaynaklı Neon, Trion ve Hyperion modelleri bulunuyor. Güç kaynağı kapasitesi ve verimlilik sertifikaları modellere göre değişiyor.

 

 




Bu haber 134 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI