Bugun...



O FUARDA DEVLEŞTİLER

Kocaeli 29 Ekim Kadınları Derneği Kocaeli Kitap Fuarı’nda

facebook-paylas
Güncelleme: 17-10-2026 13:51:32 Tarih: 17-10-2026 13:29

O FUARDA DEVLEŞTİLER

 

 

 

Kocaeli 29 Ekim Kadınları Derneği Kültür, Sanat, Edebiyat Bölümü 17 yazarıyla 3-11 Ekim 2026 tarihleri arasında gerçekleşen 16.Uluslararası Kocaeli Kitap Fuarı’nda yer aldılar. 29 Ekim Kadınları Genel Başkanı Şenal Sarıhan’ın da kitaplarını imzaladığı fuar günlerinde tanıtımlarını yaparak, yazarlarının kitaplarını okurlarıyla buluşturdular.

 

 

Kocaeli 29 Ekim Kadınları Derneği Kültür, Sanat, Edebiyat Bölümü 17 yazarıyla 3-11 Ekim 2026 tarihleri arasında gerçekleşen 16.Uluslararası Kocaeli Kitap Fuarı’nda yer aldılar. 29 Ekim Kadınları Genel Başkanı Şenal Sarıhan’ın da kitaplarını imzaladığı fuar günlerinde tanıtımlarını yaparak, yazarlarının kitaplarını okurlarıyla buluşturdular.

29 Ekim Kadınları Genel Başkanı Şenal Sarıhan “Savunma Kürsüsünde- Bir Siyasi Dava Avukatının Anıları’’ kitabını dernek üyeleri ve okurlar için imzaladı. Kitap fuarında bulunmak için Ankara’dan bir günlüğüne Kocaeli’ne fuara gelen Sarıhan, Kocaeli 29 Ekim Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle uzun süreli sohbet imkanı buldu.

Kocaeli 29 Ekim Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu “İlk kez son anda katıldığımız 16. Kocaeli Uluslararası Kitap Fuarı’nda Genel Başkanımız Şenal Sarıhan ile birlikte olmak bizler için çok değerliydi. Kendisine teşekkür ediyorum. Yazarlarımız bolca kitap imzaladılar. Yüzlerce okurla bir araya geldiler. Kitap Fuarı Kocaeli’ye çok yakışıyor. Yazarların önünde oluşan uzun imza kuyrukları beni çok mutlu etti. Kim demiş ‘Kitap okunmuyor? Diye!’ Bize bu imkanı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkürlerimi iletiyorum’’ dedi.

Kocaeli 29 Ekim Kadınları Derneği Kültür, Sanat, Edebiyat Bölüm Sorumlusu Harika Ören; Genel Başkanları Şenal Sarıhan’ın aralarında bulunmasından gurur duyduklarını, 17 değerli yazarın kitaplarıyla ilk defa yer aldıkları Kocaeli kitap fuarında bulunmaktan mutlu olduklarını belirtti.

16.Uluslararası Kocaeli Kitap Fuarı’nda, Kocaeli 29 Ekim Kadınları Derneği standında Prof. Dr. Gülşen Erdal, Selma Gün, Gül Anasal, Nilgün Sezeralp, Gülgün Çankaya, Fatmanur Caner, Kamuran Özben, Oya Aksu, Behice Karadeniz, Gülseren Delibaş, Seher Keçe Türker, Akın Ülkü Sevinç, Fatih Ersöz, Çiçek Polat, Nilgün Durak 11 günlük fuar süresince B Holü, 9 Nolu stantta değişik günlerde okurlarla buluştular ve kitaplarını imzaladılar.




Bu haber 100 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI