Bugun...



İSTANBUL DAHA İYİ TANITILMALIYMIŞ

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul’un daha etkin bir şekilde tanıtılması gerektiğini öne sürdü.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2023 23:09

İSTANBUL DAHA İYİ TANITILMALIYMIŞ

 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul’un daha etkin bir şekilde tanıtılması gerektiğini öne sürdü. Ancak İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in bu aslında haklı çıkışı; akıllara; 2000li yılların ortalarında Avdagiç’in ‘İstanbul Avrupa Kültür Başkenti’ dönemindeki proje yöneticiliğini getirdi.

 

 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul’un daha etkin bir şekilde tanıtılması gerektiğini öne sürdü.

 

Ancak İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in bu aslında haklı çıkışı; akıllara; 2000li yılların ortalarında Avdagiç’in ‘İstanbul Avrupa Kültür Başkenti’ dönemindeki proje yöneticiliğini getirdi.

 

Zira bu proje; çok iyi yönetilmesi halinde İstanbul için kaçırılmayacak bir fırsat iken; küçük çaplı birkaç etkinlikten öteye gideemişti.

 

İngiltere’de bu yıl 43. kez kapılarını açan WTM Londra Fuarına katılan İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul’un Türkiye’nin bir numaralı markası olduğunu belirtti. İstanbul'a gelen turistlerin yaptığı harcamanın ülkenin geri kalanında yaptıklarından daha fazla olduğunu kaydeden Avdagiç “İstanbul'un tanıtımını daha etkin yaparak turizm gelirlerimizde önemli artışlar sağlayabiliriz" yorumunu yaptı.

 

Yılda yurt dışına 70 milyon seyahat yapılan İngiltere’de potansiyelin yüksek olduğuna dikkat çeken Şekib Avdagiç, “Türkiye'nin 1 numaralı markası İstanbul'dur. İstanbul'a gelen turistlerin yaptığı harcama, ülkemizin geri kalanında yaptıkları harcamadan daha fazla. İstanbul'un tanıtımını daha etkin yaparak turizm gelirlerimizde önemli artışlar sağlayabiliriz”  iddialarını da gündeme taşıdı…

 

 

TURİZMAGAZİNE DERGİSİ

 




Kaynak: TURİZMAGAZİNE DERGİSİ

Editör: TURİZMAGAZİNE DERGİSİ

Bu haber 1005 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI