Bugun...



BU LEZZET OLDUKÇA İDDİALI

Sarı Yazın Lezzeti TEYO'nun Mutfağında Hayat Buluyor

facebook-paylas
Tarih: 13-08-2026 19:02

BU LEZZET OLDUKÇA İDDİALI

  

 

 

Sarı Yazın Lezzeti

 

 

TEYO'nun Mutfağında

 

 

Hayat Buluyor

 

 

 

 

 

 

Şef Mark Vaessen ve Şef Muhammet Karaarslan'ın Eylül ayına özel hazırladığı üç yeni imza tabakla karşılıyor. Ege'nin mevsimsel ürünlerinden ilham alan özel seçki, Japon mutfağının rafine teknikleriyle hayat buluyor.

Bodrum'un en özel dönemi olarak kabul edilen Sarı Yaz, bu yıl TEYO'nun mutfağında yeni bir gastronomi deneyimine dönüşüyor. OKU Bodrum'un imza restoranı TEYO, Executive Şef Mark Vaessen ve Şef Muhammet Karaarslan'ın yalnızca Eylül ayına özel hazırladığı üç yeni imza tabakla mevsimin ruhunu sofralara taşıyor.

Ege'nin geç yaz ürünlerini Japon mutfağının teknikleriyle buluşturan özel seçki, Sarı Yaz'ın dingin ritminden ilham alıyor. Yerel üreticilerden temin edilen mevsimsel malzemeler ve premium ürünlerle hazırlanan tabaklar, TEYO'nun gastronomi anlayışını yeni lezzetlerle buluşturuyor.

 

Sarı Yaz'a Özel Üç Yeni İmza Tabak

 

Havyar ve crème fraîche ile tamamlanmış ıstakozlu erişte

 

Yeni menüye ilişkin değerlendirmede bulunan Şef Muhammet Karaarslan, "Sarı Yaz, doğanın en cömert olduğu dönemlerden biri. Ürünler en olgun hâline ulaşıyor ve mutfakta mevsimselliği en güçlü şekilde hissettiriyor. Hazırladığımız bu özel seçkiyle Eylül'ün karakterini ve Ege'nin zenginliğini TEYO'nun mutfağına yansıtmak istedik." dedi.

Açık mutfağı, robata ateşi, gün batımından geceye uzanan atmosferi ve seçili müzik programıyla TEYO, Sarı Yaz boyunca gastronomiyi, müzik ve tasarımla buluşturan deneyimini Eylül ayında da sürdürmeye devam ediyor.

 

www.okuhotels.com/

www.okuhotels.com/oku-bodrum/

www.instagram.com/okubodrum/ 




Bu haber 33 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI