Bugun...



SDN SUMMIT’E REKOR KATILIM GERÇEKLEŞMİŞ

SDN Summit 2024, 7.500 Misafiri Ağırlayarak Rekor Kırdı…

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 15:43

SDN SUMMIT’E REKOR KATILIM GERÇEKLEŞMİŞ

 

Haliç Kongre Merkezi’nde 27 – 28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen ve Bilişim Sanatları Uzmanı ve dünya sanat literatürüne ‘Diital Ebru Sanatı’ kavramını yerleştiren isim olarak tanınan Gastronomi ve Gastronomi Turizmi Uzmanı, Gurme, Yazar ve Şair Boğaç Yüzgül’ün de izlenimleriyle katıldığı, tüketici elektroniği etkinliği SDN Summit’te, 7.500 teknolojisever 50’den fazla deneyim alanında en son teknolojileri deneyimledi. Düzenlenen panellerde 52 uzman konuşmacı en son trendleri ziyaretçilerle paylaşırken, gelecek vaat eden 40’tan fazla girişimci inovatif fikirlerini ve ürünlerini sergileme imkanı buldu. Etkinliği, çok sayıda basın mensubu ve influencer da yerinde izledi. Başka ülke ve şehirlerdeki teknoloji meraklıları da iki gün boyunca gerçekleştirilen canlı yayınlarla tüm etkinliği takip etme imkanı buldu.

 

Haliç Kongre Merkezi’nde 27 – 28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen ve Bilişim Sanatları Uzmanı ve dünya sanat literatürüne ‘Diital Ebru Sanatı’ kavramını yerleştiren isim olarak tanınan Gastronomi ve Gastronomi Turizmi Uzmanı, Gurme, Yazar ve Şair Boğaç Yüzgül’ün de izlenimleriyle katıldığı, tüketici elektroniği etkinliği SDN Summit’te, 7.500 teknolojisever 50’den fazla deneyim alanında en son teknolojileri deneyimledi. Düzenlenen panellerde 52 uzman konuşmacı en son trendleri ziyaretçilerle paylaşırken, gelecek vaat eden 40’tan fazla girişimci inovatif fikirlerini ve ürünlerini sergileme imkanı buldu. Etkinliği, çok sayıda basın mensubu ve influencer da yerinde izledi. Başka ülke ve şehirlerdeki teknoloji meraklıları da iki gün boyunca gerçekleştirilen canlı yayınlarla tüm etkinliği takip etme imkanı buldu.

 

Bu yıl ilk defa düzenlenen SDN Summit, Hepsiburada ve Turkcell ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Tüketici elektroniğine yönelik teknolojilerin sergilendiği SDN Summit’te düzenlenen panellerde Türkiye’nin en deneyimli uzmanları kendi alanlarındaki son gelişmeleri, trendleri ve uygulamaları teknoloji meraklılarına aktardı.

 

SDN Summit’e kimler katıldı?

7500 fiziksel katılımcının katıldığı SDN Summit’i ShiftDelete.Net YouTube kanalından yayınlanan canlı yayınla da binlerce kişi internet üzerinden takip etti.

 

50’nin üzerinde firma, deneyim alanı oluşturarak, destekleyerek, katılımcı olarak alanda yer aldığı SDN Summit’te kurulan deneyim standı ve demo alanlarında ziyaretçiler en yeni teknolojileri deneyimleme imkanı buldu. Girişimcilik alanında ise 40’tan fazla girişim, yeni geliştirdikleri ürün ve servislerini etkinlik katılımcılarına tanıtma fırsatı buldu.

 

SDN Summit’te önemli açıklamalar

SDN Summit’in açılış konuşmasını, ShiftDelete.Net Kurucusu Hakkı Alkan gerçekleştirdi. 2005’te kurulan ShiftDelete.Net’in, kuruluş döneminden sonra katıldığı teknoloji fuarlarından aldığı ilhamı anlatan Alkan, Türkiye’de de bir tüketici elektroniği ve teknoloji etkinliği oluşturma hayalinin olduğunu ve nihayet ShiftDelete.Net olarak bu hayali gerçekleştirdiğini iletti.

 

SDN Summit’te iki gün boyunca süren panellerde önemli konuklar, önemli mesajlar verdi. İşte SDN Summit’te konuşulan konular ve önemli açıklamalardan satır başları:

 

Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SDN Summit gibi etkinliklerin, Türkiye için önemini vurguladı. Gelecek sene için mevcut SDN Summit’in iki katı büyüklükte etkinlikle devam etmesi gerektiğini iletti. Kacır’ın açıklamalarına göre, yapay zeka odaklı eğitim ve çalıştaylar gençler ve kadınlar için yaygınlaştırılacak. KOSGEB ve TÜBİTAK destekli dene yap atölyeleri, gençlerin teknoloji ve inovasyon bilgisini artırmayı hedeflerken, Teknofest gibi etkinliklerle ulusal çapta bu eğitimlerin entegrasyonu sağlanacak. Bu adımlar, Türkiye’nin uluslararası alanda teknolojik ilerlemesine katkıda bulunarak ekonomik yapıyı güçlendirmek için önemli bir unsur olacak.

 

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, SDN Summit’teki konuşmasında Türkiye’ye daha fazla uluslararası doğrudan yatırım kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Türkiye’nin barındırdığı avantajlar hakkında bilgi veren Dağlıoğlu, yatırımcılar nezdinde de Türkiye’nin önemli fırsatlar barındırdığını anlattı. Dağlıoğlu, tüm sektörlerde teknolojinin önemine işaret ederek, bütün dünyayı etkileyen, dönüştüren teknolojiyi iyi takip etmek gerektiğini dile getirdi.

 

Hepsiburada’da drone ile teslimat dönemi

Hepsiburada, SDN Summit’te Drone Teslimatı projesini tanıttı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, projeyle ilgili bilgi aldı ve memnuniyetini dile getirdi. Etkinlikte, Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin de konuşma yaparak teknoloji ve inovasyonun önemine vurgu yaptı. Projenin tamamlanmasıyla Hepsiburada üzerinden verilen siparişlerin dronlar aracılığıyla dakikalar içinde teslim edilmesi hedefleniyor. SDN Summit’e gelen katılımcılar, HepsiJet dronunu da inceleme ve deneyimleme şansı buldu.

 

 

Turkcell’den yapay zeka ve 5G vurgusu!

Turkcell CEO’su Ali Taha Koç, Amerika’da edindiği deneyimlerini paylaşarak şirketin dijital dönüşüm sürecindeki liderliğini vurguladı. 5G, yapay zeka ve quantum computing gibi teknolojilerin önemine değinerek, Turkcell’in telekomünikasyon sektöründeki yeniliklere öncülük ettiğini belirtti. Ayrıca, şirketin eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında projeler geliştirdiğini ve teknolojinin toplumsal fayda sağlayan bir araç olduğunu vurguladı. Ali Taha Koç, 2025 yılının son dönemlerine doğru ülkemizde 5G kullanımına başlanacağının da müjdesini verdi.

 

HAVELSAN’dan yeni yapay zeka modeli MAIN

HAVELSAN, SDN Summit etkinliğinde yeni yapay zeka modeli MAIN’i tanıtarak dikkatleri üzerine çekti. MAIN, Türkçe dil modellemesi ve doğal dil işleme teknolojilerinde önemli bir adım olarak öne çıkıyor, kurumların yerel kaynaklarında çalışan bir yapay zeka asistanı olarak tasarlanmıştır. Havelsan’ın bu çıkışı, Türkiye’nin yapay zeka alanındaki potansiyelini ve teknolojiye yaptığı yatırımları vurguluyor, katılımcılar yeni modelin sunduğu olanakları yakından inceleme fırsatı buldular.

 

Monster Notebook’un kuruluş hikayesi

İlhan Yılmaz, Monster CEO’su olarak SDN Summit etkinliğinde, şirketin 24 yıllık serüvenini ve başarı hikayesini dinleyicilere aktardı. Ayrıca 28 Nisan’daki SDN Summit’in 2. gün açılışı, Monster Oyun Müzikleri Orkestrası’nın dinletisiyle başladı. Ünlü oyunların müziklerini, SDN Summit’e gelenler orkestradan canlı olarak dinleme şansı buldu.

 

Türkiye’de harcamaların yüzde 55’i dijitalleşti

Etkinliğin ikinci gününde düzenlenen, Finansal Teknolojiler: Geleceğin Finans Sektörüne Yolculuk panelinde konuşan MasterCard Türkiye Genel Müdürü Avşar Gürdal, ödeme teknolojilerinin dijitalleşmesinden ve dijitalleşmenin avantajlarından bahsetti.

 

MasterCard’ın varoluş amacının ekonomileri dijitalleştirmek olduğunu aktaran Avşar Güldal, dijitalleşme arttıkça ekonomideki gri alanların azaldığını vurguladı. Ekonomide gri alan azaldıkça vergi gelirinin artması, güvenliğin artması gibi pek çok avantaja da dikkat çekildi.

 

Ülkemizdeki verilere baktığımızda bugün yapılan günlük harcamaların yüzde 55 seviyesinde dijitalleşmeyi sağladığını vurguladı. 2024 itibarıyla Masterpass, 40 milyon kayıtlı tekil kullanıcıya, 70 milyon kayıtlı karta ve 4 binden fazla üye işyerine ulaşmış durumda.

 

Türkiye’nin en büyük dijital ödeme platformu olan Masterpass, ülkedeki e-ticaret ödemelerinin üçte birini işletiyor.

 

2024’te kripto paraların seyri panelinde konuşan Binance Türkiye Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, platformun yerel yasalar ve regülatörlerle işbirliği içinde çalıştığını ve kullanıcı güvenliğini sağlamak için çeşitli sistemler geliştirdiklerini belirtti ve kullanıcılara sosyal medyada dolaşan sahte kampanyalara itibar etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Eldoğan ayrıca, regülasyonların hem kullanıcı güvenliğini hem de sektörün itibarını korumak adına önemli olduğunu vurguladı. Binance Türkiye, gelecek yıl da etkinlikte yer almayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

 

SDN Summit, geniş kapsamlı konuşmacı kadrosu ve çeşitli sektörlerden katılımcılarıyla teknoloji dünyasının nabzını tutan başarılı bir etkinlik oldu.

 

SDN Summit destekleyenleri

 

Hepsiburada ve Turkcell’in ana sponsorluğunda gerçekleşen SDN Summit’in Elmas sponsoru Togg, Platin sponsorları ise Binance ve Mastercard oldu.

 

Altın sponsorlar ise ASPower, Continental, DESİ, DJI l Karacasulu, egaranti, Google, Global IT, HAVELSAN, Monster Notebook, Portuma, Segway – Ninebot Türkiye, Ticimax, TikTok, Turan ve Zore.

 

Etkinliğin Gümüş sponsorları  se CAR MEKAN, E-Garaj, Gökçe Avukatlık Ortaklığı, TEZ Elektronik, THEADX, Tumurly ve Solarçatı.

 

Oturum sponsoru Vestel, Girişimcilik alanı sponsorlarımız ise Arz Portföy, GOSB, İTÜ ARI Teknokent ve KADEM.

 

SDN Summit ulaşım sponsoru BiTaksi ve GetirAraç oldu.

 

Etkinliğin destekleyenleri Turkuaz Medya Grubu, ArpaNet Medya, Branding Türkiye, Bundle, CNN Türk, egirişim, gzt, Inc Türkiye, Postuby, Tekno Logic, teknotalk, Startup Teknoloji, Swipeline ve Worldef.

 

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin de katkılarıyla düzenlenen SDN Summit’te, pek çok teknolojisever ile hem markalar hem de kurumlar bir araya geldi.

 

SDN Summit’te kimler konuştu?

SDN Summit’te pek çok farklı marka, kurum ve mecranın yöneticileri konuşmacı olarak yer aldı. Her biri alanında uzman olan konuşmacılar hem SDN Summit’e gelen ziyaretçiler, hem de etkinliği online olarak takip eden teknoloji meraklıları tarafından ilgiyle izlendi. SDN Summit konuşmacıları (alfabetik sıra):

 

Mehmet Fatih Kacır, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı

 

A.Burak Dağlıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı

 

A. Serdar İbrahimcioğlu, KOSGEB Başkanı

 

Ahmet Usta, ELYT Kurucu Ortağı

 

Dr. Ali Taha Koç, Turkcell Genel Müdürü

 

Ali Yüksel, CoinDesk Türkiye İçerik Yöneticisi

 

Arif Furkan Mendi, HAVELSAN BIT İş Geliştirme Direktörü

 

Prof. Dr. Attila Dikbaş, İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü

 

Avşar Gürdal, Mastercard Türkiye Genel Müdürü

 

Burak Akusta, Global IT Cloud Engineering Director

 

Bülent Tekmen, Colendi Kurucu Ortak ve CEO

 

Can Yalçın, Yıldız Segway-Ninebot Türkiye Ülke Müdürü

 

Celal Toprak, Gazeteci

 

Cenk Çiğdemli, Ticimax CEO

 

Cenk Tarhan, Techinside.com/ShiftDelete.Net Global Yayın Yönetmeni

 

Erdi Özüağ, Teknoloji Editörü

 

Erkan Ünlü, TikTok Türkiye Head of Operations

 

Ender Özgür, Hepsiburada Ticari Grup Direktörü

 

Esra Soylu, KADEM Girişimci Danışmanı

 

Eyüp Güler, Vestel Mobilite İş Geliştirme ve Satış GMY’si

 

Faruk Emre Kocuk, THEADX Satış Direktörü

 

Furkan Yazıcı, Tumurly CEO

 

Görkem Gökçe, Gökçe Avukatlık Kurucu ve Yönetici Ortak

 

Hakkı Alkan ShiftDelete.Net kurucusu

 

Harika Eldoğan, Binance Pazarlama Direktörü

 

İlhan Yılmaz, Monster Notebook Kurucu Ortak & CEO

 

Kaan Sancaklı, BiTaksi CEO

 

Kamile Uray, Teknik Analist

 

Mesut Çevik, Teknoloji Editörü

 

Prof. Dr. Murat Çemberci, GOSB Teknopark Genel Müdür

 

Murat Onuk, Arz Portföy Managing Partner

 

Nilhan Onal Gökçetekin Hepsiburada CEO

 

Onur Özdurak, Samsung Mobil İş Birişim Strateji ve Ürün Direktörü

 

Ozan Emrah Ünal, Portuma Kurucusu ve CEO’su

 

Özcan Ayyıldız, English Home CIO’su

 

Özgür Bayraktar, Turan Kurucu ve CEO’su

 

Boğaç Yüzgül, Dijital Saatlar Uzmanı

 

Ramazan Demir, ASPOWER Genel Müdürü

 

Serhat Dolaz, Paycell CEO

 

Serkan Bağçe, Fongogo Genel Müdürü

 

Serkan Girgin, Google Türkiye CMO

 

Süleyman Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı

 

Tolga Cem Küçükyılmaz, ShiftDelete.Net Genel Yayın Yönetmeni

 

Tolga Ünvan, İcra Kurulu Üyesi, Pazarlama, Kurumsal İletişim ve E-Ticaret Direktörü, MediaMarkt Türkiye

 

Tuncay Erhan Yanar Desi Yönetim Kurulu Başkanı

 

Utku Korkmaz, Solarçatı CEO’su

 

Vehbi Varlık, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı

 

SDN Summit’i kaçıranlara tekrar izleme fırsatı!

SDN Summit’te gerçekleşen konuşmalar ve düzenlenen paneller, canlı yayın ile etkinliğe katılamayan, başka şehirlerdeki ve ülkelerdeki teknoloji meraklıları tarafından izlendi. Tüm yayınlar, kayıt altına alındı.

 

Aşağıdaki linkleri kullanarak SDN Summit’i izleyebilirsiniz:

 

SDN Summit’in 1. gün yayınını izlemek için: www.youtube.com/watch?v=GX5jfWg-PSs

 

SDN Summit’in 2. gün yayınını izlemek için: www.youtube.com/watch?v=cbTKS1faOqE

 

SDN Summit ile ilgili tüm ayrıntıları: sdnsummit.com

 

BALKAN TEKNOLOJİ HABER AJANSI

 




Kaynak: BALKAN TEKNOLOJİ HABER AJANSI

Editör: BALKAN TEKNOLOJİ HABER AJANSI

Bu haber 104 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
9 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
10 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
17 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
18 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
5 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
6 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
12 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
13 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
14 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Boluspor - Altay Altay ligdeki son 7 maçını kaybetti  Boluspor kazanır
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Ankara Demirspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 28/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Bursaspor ligdeki son 5 maçını kaybetti  Diyarbekir Spor kazanır
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Van Spor FK ligde evindeki son 9 maçını kazandı  Van Spor FK kazanır
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI