Bugun...



ARTIK İSTANBUL’DA EŞYA DEPOLAMAYI DERT ETMEYİN

İstanbul’da Eşya Depolamak Artık Çok Daha Kolay Bir Hale Geldi…

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2024 19:17

ARTIK İSTANBUL’DA EŞYA DEPOLAMAYI DERT ETMEYİN

 

İstanbul’da Eşya Depolamak Artık Çok Daha Kolay Bir Hale Geldi…

 

 

Kentsel dönüşümün ve dönemsel göçlerin hızlandığı İstanbul’da eşya depolama artık çok daha kolay! Troy Depo standartlarıyla kullanıcılarının ihtiyacına en uygun seçeneği bularak zaman kaybının önüne geçiyor.

 

Troy Depo Kurucusu ve Yönetici Ortaklarından Batuhan Yusuf Hakan, Troy Depo’nun ilke ve değerlerinin çok güçlü olduğunu, hedeflerine belirledikleri vizyon çerçevesinde ilerlediklerini ve değerlerinin çıktısının memnuniyet olduğunu belirterek “Güvenin süreç içerisinde kötü uygulamalarla zarar gördüğü bu sektöre yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Yaptığımız yatırımlar, yenilikçi ve çevreci vizyonumuzla sektörü iyileştirmek yegane amacımız. Müşteri odaklılık ve ulaşılabilirlik değerlerimizin başında geliyor. Bunun sonucunda da müşterilerimiz eşyalarını güvenle taşıtmanın ve depolamanın keyfini çıkarıyor. İlke ve değerlerimiz ile güçlüyüz. Kullanıcılarımıza her zaman en iyisini sunma yolunda çıktığımız bu yolda, sorumluluğumuzu hissediyor, ilerliyoruz."” dedi.

 

Troy Depo 2023 yılından beri depolama süreçlerini memnuniyet odaklı yönetiyor. Bireysel depolama ile başlayan bu yolculuk, kurumsal depolama çözümleri ve online ambalaj malzemelerinin satıldığı mağaza Troy Depo Shop ile devam ediyor.

 

Bireysel depolamaya en çok ihtiyaç duyanlar; evleri kentsel dönüşüme girenler, dönemsel yurtiçi/yurtdışı geçici süreli gidenler, yaşam alanlarını küçültenler ile birlikte evleri tadilata girenler oluşturuyor.

 

Eşya Depolamada Troy Depo Var!

Troy Depo, anlaşmalı birçok tesis ile ihtiyacınızı anladıktan sonra size en uygun çözümü sunuyor. Şehre yakınlık, uzaklığın sizin için öneminden depolama yöntemine kadar birçok önemli noktayı analiz ediyor. Sürecin planlanması, operasyonun planlandığı gibi gerçekleşmesini sağlıyor.

 

Belirsizliklerin olmadığı profesyonel depolama sürecine ek olarak iletişimi kuvvetli ve çözüm odaklı yaklaşıyor. Tüm bunların sonucunda da size konforlu bir anahtar teslim depolama deneyimi yaşatıyor.

 

BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

 




Kaynak: BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

Editör: BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

Bu haber 920 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKO-MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI