Bugun...



TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA 100. YIL KUTLAMALARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Atatürk’ün kurdurduğu Türiye İş Bankası’nın 100. Kuruluş yıldönümü; bu yıl 81 ilde geniş kitlelerce coşkuyla kutlanacak…

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2024 14:10

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA 100. YIL KUTLAMALARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

 

Atatürk’ün kurdurduğu Türiye İş Bankası’nın 100. Kuruluş yıldönümü; bu yıl 81 ilde geniş kitlelerce coşkuyla kutlanacak…

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, yüce önder Gazi Mustafa Kemâl Atatürk tarafından Celal Bayar’a kurdurulan ve neredeyse şanlı cumhuriyetle yaşıt olan Türkiye İş Bankası’nın 100. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri, bu yıl İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 ilde coşku ile kutlanacak.

 

Türkiye İş Bankası’’nın basın ve halkla ilişkiler ajansı yetkililerinden edinilen bilgilere göre, 31 Mayıs 2024 Cuma günü başlayacak olan resmi kutlama programları kapsamında; 31 Mayıs 204 Cuma günü İstanbul’da, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü Ankara’da, 5 Haziran 2024 günü ise İzmir’de oldukça görkemli geçmesi beklenen üç ayrı resepsiyon düzenlenecek.

 

Yine aynı tarihler arasında 81 ilin kalan 79’unun da bölge temsilciliklerinde benzer etkinliklerle kutlamalar gerçekleştirilecek.

 

Bu arada bankanın, 100. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle, tüm müşterilerine irili-ufaklı çeşitli hediyeler hazırladığı ve yıl sonuna kadar hemen hemen tüm müşterilerine bu 100. Yıl hatıra hediyelerinden takdim edeceği de belirtildi.

Bu arada bankanın, 100. syıl münasebetiyle çok özel bir belgesel film hazırlattığı ve bu filmin de 31 Mayıs 2024 sonrasında kamuoyuyla paylaşılacağı da vurgulanıyor.

EKO-TÜRKİYE MAGAZİNE

 

 




Kaynak: EKO-TÜRKİYE MAGAZİNE

Editör: EKO-TÜRKİYE MAGAZİNE

Bu haber 2064 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNANS Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI