Bugun...



TKYD’DE EĞİTİM PROGRAMLARI BİTMEK TÜKENMEK BİLİYOR

TKYD Enstitü, 30 Mayıs’ta "Yönetim Kurulu Toplantılarına İlişkin İyi Yönetim Uygulamaları: Toplantı Öncesi, Sırası, Sonrası" eğitimini düzenleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2024 20:03

TKYD’DE EĞİTİM PROGRAMLARI BİTMEK TÜKENMEK BİLİYOR

 

TKYD Enstitü, 30 Mayıs’ta  "Yönetim Kurulu Toplantılarına İlişkin İyi Yönetim Uygulamaları: Toplantı Öncesi, Sırası, Sonrası" eğitimini düzenleyecek.

 

Düzenlediği eğitim ve sertifika programları ile şirketlerde başarılı bir kurumsal yönetim yapısı oluşturmaya destek olmayı amaçlayan TKYD Enstitü, 30 Mayıs’ta  "Yönetim Kurulu Toplantılarına İlişkin İyi Yönetim Uygulamaları: Toplantı Öncesi, Sırası, Sonrası" eğitimini düzenleyecek.

 

 

Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla hareket eden ve 2003 yılında gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulan Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD)’nin, 2005 yılından bugüne aralıksız olarak yürüttüğü eğitim faaliyetleri, TKYD Enstitü çatısı altında devam ediyor.

 

TKYD Enstitü ve Hergüner Bilgen Üçer Avukatlık Ortaklığı iş birliğiyle düzenlenecek olan eğitim; 30 Mayıs tarihinde 10.00-13.00 saatleri arası çevrimiçi gerçekleştirilecek, eğitimin konuşmacıları ise; Hergüner Bilgen Üçer Avukatlık Ortaklığı Ortak Av. Kayra Üçer ve Av. Candan Çırnaz Dekesoğlu olacak.

 

 

Kimler Katılmalı?

 

"Yönetim Kurulu Toplantılarına İlişkin İyi Yönetim Uygulamaları: Toplantı Öncesi, Sırası, Sonrası" eğitimine; yönetim kurulu raporlamalarını yapanlar, şirket sekreterleri, hukuk müşavirleri, CEO ofis çalışanları, yatırımcı ilişkileri bölümü uzmanları, bağımsız yönetim kurulu üyeleri ve adayları katılabilir.

 

 Eğitim içeriğinde; Toplantıya hazırlık, takvim, toplantı gündeminin oluşturulması ve gündem paketi hazırlıkları, toplantıya davet, toplantı organizasyonuna ilişkin planlama, örneklerle yönetim kurulu kararları, toplantı tutanakları ve daha pek çok önemli konuya yer verilecek.

 

 

 

 BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

 




Kaynak: BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

Editör: BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

Bu haber 66794 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKO-MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI