Bugun...



İŞTE TECNO CAMON 20 SERİSİ

TECNO, CAMON 20 Serisi’ni Satışa Çıkardı…

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2023 11:03

İŞTE TECNO CAMON 20 SERİSİ

 

TECNO, CAMON 20 Serisi’ni Satışa Çıkardı…

 

 

TECNO’nun kamera ve performans yetenekleri ile ön plana çıkan serisi CAMON’un yeni teknoloji serisi CAMON 20, 9.499 TL-24.999 TL arasında değişiklik gösteren fiyatıyla Türkiye’de MediaMarkt, Teknosa, Vatan, Turkcell, Vodafone mağazalarında ve e-ticaret sitelerinde satışa sunuldu.

 

TECNO CAMON 20 ailesi, güzel görüntü kalitesi için en uygun şekilde optimize edilmiş Sensör Kaydırmalı OIS Teknolojisi ile endüstride bir ilke imza atıyor. CAMON serisi, 45W ve 33W ultra hızlı şarj cihazı, şarj kablosu ve özel bir kılıfın da içinde yer aldığı şık bir kutuyla geliyor.

 

TECNO CAMON 20 Premier 5G: Sarsıntı Önlemenin Yeni Boyutu

TECNO CAMON 20 Premier 5G, endüstride bir ilk olan 5000 kez/s Sensör Kaydırmalı OIS Titreme Teknolojisi ile donatılmış olarak geliyor. Bu teknoloji, kullanıcıların hareket halindeyken dahi saniyede 5.000 kez titreşimleri dengeleyebilmesine olanak sağlıyor. Bu da net ve canlı fotoğraflar ve videolar elde edilmesini sağlıyor.

 

Marka bu son teknoloji ile SLR kameralarda olan titreme önleme yeniliklerini akıllı telefonlarda yaygınlaştırmayı amaçlıyor. TECNO tarafından geliştirilen bu teknoloji, geleneksel titreme çözümlerinin aksine, görüntü kalitesini tehlikeye atmıyor ve görüntülerde herhangi kayba yol açmıyor. Düşük ışıkta bile, çekilen görüntülerin %93’üne kadarını koruyor. Anılarınızı hareket halindeyken bile bütün ayrıntılarıyla yakalayan, şimdiye kadarki en iyi titreme önleme çözümünü deneyimlemek mutlu olacaksınız!

 

Gece Portrelerinde 50MP Pro RGBW Ultra Sensör

TECNO’nun RGBW Ultra teknolojisi, cihazlarında çok parlak gece portreleri deneyimi sunuyor. Geleneksel RGB renk filtresi çözümünde bulunan “yeşil” diziyi “beyaz” ile değiştirerek RGBW Pro Ultra sensörü daha fazla ışığın yakalanmasına imkan sunuyor. Ayrıca, 1G+6P lens, ana sensöre ulaşan ışığın yolundaki plastik lensi bir cam lens ile değiştirerek ışık alımını artırıyor.

 

TECNO CAMON 20 Premier 5G’nin ana sensörü, 1/1.73’ten 1/1.56’ya (tek piksel boyutu 0.8μm’den 1.0μm’ye) yükseltilmiş ve %56,25 daha fazla ışığa duyarlı bir alan sunuyor, böylece görüntüler gerçek hayata mümkün olduğunca yakın oluyor. Daha büyük ışık iletimi sayesinde, TECNO CAMON 20 Premier 5G, kullanıcılara karanlıkta bile kristal berraklığında gece portrelerini yakalama imkanı sunuyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G, en küçük detayına kadar kullanıcılarını mutlu etmek için tasarlanmış bir model olarak dikkat çekiyor.

 

6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekrana, 45W Ultra hızlı şarj desteği ve 5000mAh bataryaya sahip olan TECNO CAMON 20 Premier 5G, MediaTek Dimensity 8050 sekiz çekirdekli işlemciden güç alıyor. 512GB depolama kapasitesi ve 8+8GB (Sanal) RAM seçeneği ile 24.999 TL fiyatla satışa sunuluyor.

 

TECNO CAMON 20 Pro 5G: Gece Çekimi Uzmanı

Düşük ışıklı ortamlarda herkesi kıskandıracak berraklıkta fotoğraf ve videolar mı çekmek istiyorsunuz? TECNO CAMON 20 Pro 5G, en küçük detayına kadar sizler için tasarlanmış bir model.

 

64MP RGBW Ultra Sensörü: CAMON 20 Serisi’yle beraber 64MP’lik bir kamerada ilk kez TECNO tarafından kullanılan RGBW Ultra Sensörü Geleneksel RGB renk filtresi çözümünde bulunan “yeşil” diziyi “beyaz” ile değiştirerek, daha fazla ışığın yakalanmasına izin verir. TECNO CAMON 20 Pro 5G’nin ana sensörü, 1/1.73’ten 1/1.56’ya (tek piksel boyutu 0.8μm’den 1.0μm’ye) yükseltilmiş ve %56,25 daha fazla ışığa duyarlı bir alan sunuyor. Böylece böylece görüntüler gerçek hayata mümkün olduğunca yakın oluyor. Daha büyük ışık iletimi sayesinde, TECNO CAMON 20 Pro 5G, kullanıcılara karanlıkta bile kristal berraklığında gece portrelerini yakalama imkanı sunuyor. Böylece, 64MP gece kamerası ile gece çekimlerinde ve düşük ışıklı ortamlarda; hem videoların hem de çekilen fotoğrafın parlaklığı ciddi oranda iyileşiyor.

 

“Size en yakın siz”: Kendi başınıza olduğunuz anlarda da TECNO CAMON 20 Pro 5G yanınızda. 32MP Çift flaşa sahip selfie kamerası sayesinde ışık yeterli değilken bile mükemmel netlikte selfieler çekebilmeniz mümkün oluyor.

 

Gün boyu yol arkadaşınız: 5000mAh bataryası ve 33W Süper hızlı şarj özelliğiyle de gün boyu çekim yapabileceksiniz.

 

Yüksek performans: MediaTek Dimensity 8050 işlemcisi ile size her türlü deneyimde yüksek performans vaat eden TECNO CAMON 20 Pro 5G, incecik çerçevesi, gökyüzünün ışıltısını hissettirecek arka kaplaması, 6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekranı, 8+8GB (Sanal) RAM ve 256GB depolama kapasitesi ile 13.999 TL fiyatla, teknoloji marketlerde satışa sunuldu.

 

TECNO CAMON 20 Pro: Erişilebilir Performans ve Aydınlık Gece Çekimleri

TECNO CAMON 20 Pro, tıpkı önceki CAMON serileri gibi, 64MP kameralarda ilk defa TECNO tarafından kullanılan RGBW sensör teknolojisine sahip. 32MP flaşlı selfie kamerasıyla da düşük ışıkta dahi harika selfie çekimlerini mümkün kılıyor.

 

6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekranı, 8+8 GB RAM depolama alanı ve MediaTek Helio G99 Octa-core 8 çekirdekli işlemcisiyle yüksek performans ve ince çerçeveli kasasıyla görsel şölen vaat eden TECNO CAMON 20 Pro, 5000mAh bataryası ve 33W Süper hızlı şarj desteğiyle de yüksek bir pil dayanımı sunuyor. Düşük ışıklı ortamda keyifle çekim yapmak isteyenlerin tercih edeceği CAMON 20 Pro’un satış fiyatı ise 10.299 TL.

 

TECNO CAMON 20: CAMON Serisinde Geri Kalmayın

Cihazın 64 MP RGBW Ultra sensor destekli kamerasına 2 MP Bokeh lens eşlik ederken, ön tarafta 32 MP süper yüksek çözünürlüklü kamera ile çift flaş ışığı kullanılıyor. 6.67 inçlik 60Hz AMOLED ekranı ile TECNO CAMON 20 Pro gibi 33W Süper hızlı şarj desteği ve 5000mAh bataryaya sahip cihaz, işlemci olarak MediaTek Helio G85’ten güç alıyor. 256 GB ve 8+8GB (Sanal) RAM seçeneği ile 9.499 TL fiyatla raflarda satışta bulunuyor.

 

Estetik ve Dayanıklı Tasarım

TECNO, postmodern mimarinin yenilikçi tarzından ilham alarak estetik kavramlarını uluslararası moda markaları ve öncü tasarımcıların fikirleriyle birleştirerek CAMON PUZZLE tasarımını ortaya koyuyor. TECNO burada, lüks deri hissiyatlı deseni Magic Design ile safir sınıfı nanokristal düzeyinde seramik malzemesini cihazın arka kaplama yapısına entegre etmeye odaklandı. TECNO, gelişmiş malzemelerin ve cesur tasarımın geleneksel akıllı telefon tasarımının geleceğine meydan okuduğu bu özel uygulama ile TECNO CAMON 20 kullanıcılarına oldukça özel bir tasarım sunuyor. TECNO CAMON 20 Serisi’nin tasarımı, prestijli bir organizasyon olan MUSE Design Ödülü 2023’te Altın ödülü kazanma başarısını gösterdi ve bu da TECNO’nun akıllı telefon tasarımının öncüsü olma konumuna dikkat çekiyor.

 

Grafiti Stili Arka Kapak

TECNO CAMON 20 Serisi Mr. Doodle versiyonu, düşük ışıkta bile kristal netliğinde portreler sunmak için Sensör Kaydırmalı OIS Titreşim Önleyici Teknolojiye ve 50MP RGBW Ultra Sensöre sahip bulunuyor. TECNO CAMON 20 Serisi Mr. Doodle versiyonu, TECNO CAMON 20 Premier 5G Mr. Doodle, TECNO CAMON 20 Pro 5G Mr. Doodle ve TECNO CAMON 20 Pro Mr. Doodle olarak neredeyse bütün seride mevcut bulunuyor.

 

Daha Fazla Özellik

108MP Ultra Çözünürlüklü Geniş Açılı Kamera

Ultra geniş açılı görüntüler ve süper makro yakın çekimler dahil tüm ayrıntıları yakalamak için kullanıcılara olanak tanıyor. Uyarlanabilir Piksel teknolojisi, 9 küçük pikseli tek bir 1.92um ultra büyük piksele birleştirerek piksel boyutuna göre ışık hassasiyetini 9 kat artırıyor. 32MP Ultra Net AI Selfie kamerası, kullanıcıların özçekimlerinin kalitesini artırmaya yardımcı olur. Ayrıca, 50MP ana ve 108MP geniş açılı kameralar 4K ve HDR videoyu desteklerken, arka ve ön kameralar çift portre videoyu destekler.

 

6.67 inç AMOLED Gerçek Renk Ekran

TECNO CAMON 20 Premier 5G, gerçek sinema sınıfı P3 geniş renk gamını destekleyen bir ekran kullanıyor. 800000:1 ultra yüksek kontrast oranı, ışık ve karanlık detayları daha net bir şekilde gösteriyor. Renk gamı, ABD film endüstrisi tarafından tanıtılan geniş bir renk alanını kapsıyor, böylece gerçek sinema kalitesinde renkler sunuyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G’nin alt çerçevesi %47 daha dar ve kullanıcılara sınırsız tam ekran görüntü deneyimi sunuyor.

 

TüV Rheinland Göz Koruması Sertifikası ve 120Hz Uyumlu Yenileme Hızı

TECNO CAMON 20 Premier 5G, gözleri olası zararı en aza indirmek için mavi ışığın %50’sini filtreleyen TüV Rheinland sertifikasına sahip. Cihaz, düşük ışıkta ekran titremesini çözmek için PWM 1920Hz ultra frekansta karartma kullanıyor ve göz yorgunluğunu önemli ölçüde azaltıyor. 120Hz’ye kadar çok seviyeli ayarlanabilir ekran yenileme hızları, kullanıcıların kullanım senaryosuna göre özelleştirilebiliyor. Yüksek dokunma örnekleme hızı ise anında ve doğru parmak tepkilerine olanak tanıyor.

 

MediaTek Dimensity 8050 Yonga Seti

TECNO CAMON 20 Premier 5G, MediaTek’in yeni Dimensity 8050 işlemcisi ile donatılmış sektörün ilk cihazlarından biri olarak dikkat çekiyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G, gelişmiş 6nm sekiz çekirdekli bir mimari sunan bu yonga setiyle güçlendirildi. CPU frekansı 3GHz’ye kadar çıkabilen bu işlemci, günlük uygulamaları veya büyük ölçekli oyunları sorunsuz ve takılmadan çalıştırıyor. Triathlon Polimer Grafen Üçlü Devre Isı Dağıtma teknolojisi, cihazın serin kalmasını sağlarken, seri 8GB+8GB genişletilmiş RAM ve 512GB ROM sunuyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G’nin 5.000mAh bataryası, kullanıcılara evde, işte veya dışarıda bolca enerji ve Ultra hızlı şarj ise ihtiyaç duyulduğunda hızlıca enerji sağlıyor.

 

Fiyat ve Kullanılabilirlik

TECNO CAMON 20 Premier 5G ve TECNO CAMON 20 Pro 5G modelleri için Gökyüzü Siyahı ve Huzur mavisi, TECNO CAMON 20 Pro ve TECNO CAMON 20 modelleri için Şafak Öncesi Siyahı, Huzur Mavisi ve Buzul Parıltısı olmak üzere her modunuzu yansıtabilecek birçok renk seçeneği sunuyor ve tabii ki Mr. Doodle’ı unutmamak gerek!

 

TECNO CAMON 20 serisinin çeşitli fiyatları

– TECNO CAMON 20 Premier 5G 24.999TL

 

– TECNO CAMON 20 Pro 5G 13.999TL

 

– TECNO CAMON 20 Pro 10.299TL

 

– TECNO CAMON 20 9.499TL

 

 

 

 

BALKAN TEKNOLOJİ HABER AJANSI

 




Kaynak: BALKAN TEKNOLOJİ HABER AJANSI

Editör: BALKAN TEKNOLOJİ HABER AJANSI

Bu haber 210 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
9 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
10 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
17 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
18 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
5 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
6 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
12 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
13 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
14 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Boluspor - Altay Altay ligdeki son 7 maçını kaybetti  Boluspor kazanır
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Ankara Demirspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 28/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Bursaspor ligdeki son 5 maçını kaybetti  Diyarbekir Spor kazanır
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Van Spor FK ligde evindeki son 9 maçını kazandı  Van Spor FK kazanır
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI