Bugun...



BUPA DA ‘DİJİTALLEŞME’ DEDİ

Bupa Türkiye, hem sağlık sigortacılığı hem de dijital sağlık alanlarında yenilikçi hizmet anlayışını güçlendirmeye devam ediyor. Yenilenen senCard Mobil uygulamasında yer alan dijital sağlık hizmetleri ile müşterilerini sağlıklı ve mutlu yaşama bir adım daha yaklaştırıyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2024 15:00

BUPA DA ‘DİJİTALLEŞME’ DEDİ

 

Bupa Türkiye, hem sağlık sigortacılığı hem de dijital sağlık alanlarında yenilikçi hizmet anlayışını güçlendirmeye devam ediyor.  Yenilenen senCard Mobil uygulamasında yer alan dijital sağlık hizmetleri ile müşterilerini sağlıklı ve mutlu yaşama bir adım daha yaklaştırıyor.

 

 

Bupa Türkiye, hem sağlık sigortacılığı hem de dijital sağlık alanlarında yenilikçi hizmet anlayışını güçlendirmeye devam ediyor.  Yenilenen senCard Mobil uygulamasında yer alan dijital sağlık hizmetleri ile müşterilerini sağlıklı ve mutlu yaşama bir adım daha yaklaştırıyor.

 

Üyelerine daha iyi bir hizmet sunmak ve kurumsal yapısını dijital ortamda da en iyi şekilde yansıtmak için yenilenen senCard Mobil uygulaması bireylerin sadece ihtiyaç anında değil, sağlıklı ve mutlu bir hayat için her an her yerde kullanabilecekleri kapsamlı bir mobil uygulamaya dönüştü.

 

Bupa Türkiye’nin Dijitalleşme Yatırımları Sürüyor

Bupa Türkiye Strateji ve Dönüşüm Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ebru Keskin Kulalar, dijitalleşme üzerine yaptıkları yatırımları artırarak sürdürdüklerinin altını çizerek, şunları söyledi: “Dijitalleşmenin çok hızlı bir şekilde geliştiği ve dönüştüğü bir dünyada, Bupa Türkiye olarak dijitalizasyon ve inovasyon odaklı yeni nesil uygulamaları odağımıza alıyor ve sürdürülebilir bir büyüme ile yolculuğumuza devam ediyoruz. Global olarak “dünyanın en müşteri odaklı entegre sağlık hizmetleri şirketi olma” hedefimiz ile dijitalleşme konusundaki odağımızı birleştirerek, sağlıklı ve mutlu yaşama dair tüm ihtiyaçlara cevap vermek üzere yenilediğimiz senCard Mobil uygulamamızı üyelerimizle buluşturmuş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yenilenen senCard Mobil bir yandan uçtan uca kapsamlı bir poliçe yönetimi deneyimi sunarken, bir yandan da zamandan bağımsız olarak ihtiyaç duyulabilen önemli sağlık hizmetlerini tek bir mobil uygulama içerisinde birleştiriyor. senCard Mobil uygulamamızı aldığımız tüm geribildirimlerden yola çıkarak, büyük bir titizlikle, geleceğin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yeniden tasarladık ve sadece sigorta veya sağlık danışmanlığı durumlarında değil, özel odaklandığımız alan olan “sağlıklı olma hali”ni de sürdürmek isteyen tüm üyelerimizin hayatını kolaylaştıracak, hemen her gün kullanmak isteyecekleri bir uygulama olarak geliştirdik.”

 

Yenilenen senCard Mobil’in dikkat çeken dijital hizmetleri ve kullanışlı özellikleri

Bupa Türkiye’nin dijital dönüşüm atılımı, müşteri memnuniyetini ve sağlık hizmetlerindeki süreci kolaylaştırmayı hedefliyor. Yenilenen kullanışlı ara yüzü ile kullanıcı dostu bir deneyim sunan senCard Mobil, Bupa Türkiye makro stratejileri ile paralel şekilde hem sigortacılık hem de sağlık unsurlarını barındırıyor.

 

Poliçe bilgisi, provizyon işlem takibi, fatura geri ödeme işlemleri gibi uçtan uca sigortacılık işlemlerine erişimde uygulama deneyimi arttırılarak, en çok talep edilen işlemlerin önceliklendirildiği bir yapıya dönüştürülmesinin yanında daha önce web’ten erişim sağlanan senCard Market platformuna da mobil uygulama üzerinden kolay erişim sağlanıyor.

 

Bupa'nın dijital sağlık markası “Blua” ile hem sağlık danışmanlığı hem de “sağlıklı olma halini” destekledikleri “Sağlıklı Yaşam Koçluğu” modülleri hayata geçirildi.  Bupa Türkiye’nin entegre sağlık hizmetlerinin diğer bir kolu olan diş klinikleri için de “Online Randevu Talep Sistemi” yeni senCard mobil uygulamanın içinde yer alıyor.

 

BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

 




Kaynak: BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

Editör: BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI

Bu haber 571 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI